Egészségügyi Online Marketing: Online marketing orvosoknak, doktoroknak, magánpraxisoknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Egészségügyi online marketing

Egészségügyi online marketing

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel praxisod hatékony online marketing kommunikációját, szerezz még több pácienst!

tippek az egészségügyi reklámok sikeréhez

2022/09/20 - Juhász Nóra Szederke

Előnyös egészségügyi reklámok praxisod számára

Amikor a betegek praxisod által kínált termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek, a keresési hirdetések között az egészségügyi reklámok is meg fognak jelenni a találatok között. Az eMarketer adatai szerint a Google AdWords a keresőhirdetések...
egy egészségügyi marketing tanácsadó szakértelme

2022/09/19 - Juhász Nóra Szederke

A jó egészségügyi marketing tanácsadó 6 legfontosabb jellemzője

A marketing egy versenyjáték, amely gondosan megtervezett és jól végrehajtott taktikát igényel a siker érdekében. A félretájékozott döntések gyakran idő-, erőforrás- és energiapazarlással járnak, amit a vállalkozások a jelenlegi...
a legjobb egészségügyi marketing ügynökség

2022/09/16 - Juhász Nóra Szederke

5 ok, amiért érdemes egészségügyi marketing ügynökséget választani

Az orvosokat elárasztják a lehetőségek és a döntések a legjobb útvonalat illetően, amikor reklámozzák a praxisukat. Végtelen számú stratégia és platform és számtalan egészségügyi marketing ügynökség segítheti őket a stratégiák és...
egészségügyi marketing tanács profiktól

2022/09/15 - Juhász Nóra Szederke

Néhány egészségügyi marketing tanács -Hogyan kezeld a dühös betegeket

Tekintsd ezt az egészségügyi marketing tanács egyfajta tűzoltó készüléknek, egy olyan eszköznek, amely segít megtanulni, hogyan kezeld sikeresen a dühös betegeket. Meg kell értened, hogyan kell gyorsan és hatékonyan eligazodni a váratlan...
Mi kell ahhoz 2023-ban, hogy egy  orvosi praxis, egy rendelő, egy fogászat jól jöjjön a Google találati listáján? Mutatjuk, mit tapasztaltunk 2022-ben!

2022/09/14 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

2022 legfontosabb egészségügyi SEO trendjei

Mi kell ahhoz 2023-ban, hogy egy  orvosi praxis, egy rendelő, egy fogászat jól jöjjön a Google találati listáján? Mutatjuk, mit tapasztaltunk 2022-ben!
egészségügyi markting eszközök

2022/09/07 - Juhász Nóra Szederke

Egészségügyi marketing eszköz -A mobilalkalmazás előnye egy praxis számára

Egy szállodai mobilalkalmazás segítségével magasabb szintre emelheti szállodaláncát, miközben növeli a közvetlen foglalásokat és növeli a hűséget. A mobil egyre inkább döntő szerepet játszik a vendég utazásában a foglalás...
egészségügyi Instagram marketing használata

2022/09/06 - Juhász Nóra Szederke

Egészségügyi Instagram marketing -Hogyan fejleszd vállalkozásod Instagram-tekercsekkel

A nagyszerű videók rabul ejtenek, inspirálnak, oktatnak és szórakoztatnak. De ha még soha nem készítettél videót üzleti használatra, akkor ez a lehetőség nehéznek tűnhet. Van egy olyan eszköz, amely rendkívül kezdőbarát, és segíthet a...
egészségügyi tartalommarketing az alapoktól

2022/09/01 - Juhász Nóra Szederke

Egészségügyi tartalommarketing -A tartalom amire vágynak és amire szükségük van

Nem számít, milyen szakképzett orvos vagy, be kell fektetned a stratégiai tartalommarketingbe, ha maradandó benyomást szeretnél hagyni. Az egészségügyi tartalommarketing képes vonzani, megtartani és átalakítani. Hatékony SEO...

Legfrissebb cikkek


Fogászati marketing tippek a pácienskör bővítéséhez
A marketing olyan, mint az ember foga – ha elhanyagolod, akkor csak később érzed majd a fájdalmat. Épp úgy, ahogy a helytelenül végzett fogmosás szuvasodáshoz vezet, a hanyag marketing sem biztosít majd elegendő pácienst egy praxis fenntartásához. Hogyan szerezhetsz tehát több ügyfelet praxisod számára? Az alábbiakban ehhez olvashatsz néhány hasznos tanácsot.  
A páciens megtartás hatékony módszerei
Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg neked is problémáid adódtak a páciens megtartással. Egy praxis tulajdonosaként minden bizonnyal kellemetlen azt látni, hogy pácienseid szép lassan elhagyják praxisodat, és más egészségügyi szolgáltatókhoz fordulnak segítségért. Az új páciensek megszerzése jóval költségesebb, mint a meglévők megőrzése, ezért olyan fontos a páciensmegtartással is foglalkozni egészségügyi stratégiád részeként.  
A leghatékonyabb orvos marketing tippek praxisod népszerűsítéséhez
Egy olyan orvosi praxis, amelyről senki sem tud, nem egy orvos álma. Sokan azt feltételezik, hogy pusztán egy orvosi rendelő megnyitása elegendő lehet ahhoz, hogy a betegek a küszöbön álljanak és epekedve várják míg sorra kerülnek egy kezelésre. Sajnos ez nem így működik. A jó üzlet biztosítása érdekében az orvos marketing elengedhetetlen „kezdőtőkéje” annak, hogy pácienseket szerezhess. Ki kell alakítani egy online jelenlétet, amelyen keresztül megtalálhatják praxisod.
Hírek, szakmai cikkek az egészségügyi marketing világából

Minden, amit az egészségügyi online marketingről orvosként tudnod kell. Hírek, cikkek, érdekességek praxisod fellendítéséért. Szerezz még több pácienst, értékesítsd a magasabb árkategóriákú kezeléseidet, támogasd mindezt hatékony online marketing kommunikációval!

Közösségi média marketing orvosoknak

Az egészségügyi online marketing egyik legfontosabb területe, hiszen praxisod brandépítéséhez elengedhetetlen az aktív és biztos közösségi média jelenlét. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok marketing orvosoknak.

Gyakorlatban hasznosítható online marketing tanácsok

Nem az a kérdés, hogy orvosként szükséged van-e online marketingre, hanem az, hogy abból hogyan hozhatod ki a legtöbbet. Cikkeinkkel gyakorlatban is hasznosítható online marketing tanácsokat nyújtunk!

A páciensek véleményei, avagy reputációmenedzsment

Bizonyára te is tudod, milyen nagy mértékben befolyásolja pácienseid számát a rólad online fellelhető vélemények. Cikkeink segítségével javíthatsz reputációdon, növelheted a beléd vetett bizalmat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szakmai újdonságok, online marketing stratégia, keresőoptimalizálás, tartalommarketing, brandépítés, fizetett hirdetések, közösségi média marketing, és még sok más.