Egészségügyi SEO audit: Hogyan történik?

Egészségügyi SEO audit

Technikai (Webhely) SEO audit

Azok az egészségügyi vállalkozások, amelyek már rendelkeznek webhelyekkel, technikai problémákkal szembesülhetnek, amelyek ártanak online jelenlétüknek és jelenlegi optimalizálási erőfeszítéseiknek.
Auditáljuk weboldalad, hogy ellenőrizzük a lehetséges problémákat, beleértve a hibás linkeket, a metaleírások hiányát, a rossz címsorstruktúrát, a webhely sebességét, a webhely mobil barát felhasználhatóságát és egyéb tényezőket, amelyek problémát jelenthetnek a keresőmotorok számára. 
 

Tartalommarketing hatékonysága

A tartalom nagyszerű stratégia a potenciális betegekkel való kapcsolatfelvételhez és a szakértelem bemutatásához az egészségügy területén. A jelenlegi tartalmi stratégia gyenge pontjainak vagy potenciális fejlesztési területeinek ellenőrzése segít a kampány előrehaladásában. A kulcsszókutatás a tartalomkészítés nagy aspektusa, ezért megvitatjuk a praxis egészségügyi SEO stratégia szolgáltatásainak fontos kulcsszavait, amelyekre összpontosítani kell.

Google Cégprofil

A Google Cégem hihetetlenül fontos eszköz minden márka számára. Megjelenítheti a vállalkozás helyét a Google Térképen, és kulcsfontosságú tényező a helyi keresési eredmények szempontjából. Egészségügyi szolgáltatóként rendkívül fontos, hogy a közelben lévő felhasználók megtaláljanak, ezért fontos lépés a Google Cégprofil ellenőrzése és annak optimalizálása.

SEO backlink elemzés

A visszamutató linkek hatalmas szerepet játszanak abban, hogy webhelyed milyen szintű jogosultsággal rendelkezik. Számos kiváló minőségű link, amely más webhelyekről a tiédre vezeti a látogatókat, segít meghatározni oldalaid pozícióját a keresési eredmények között, ezért bepillantunk a backlink profilodba, hogy elemezzük annak erősségeit és gyengeségeit. Ez segíteni fog a hiányosságok pótlásában és egy proaktív terv kidolgozásában a minőségi visszahivatkozások számának javítására.
 
További bejegyzések