Egészségügyi Online Marketing: Online marketing orvosoknak, doktoroknak, magánpraxisoknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Egészségügyi online marketing

Egészségügyi online marketing

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel praxisod hatékony online marketing kommunikációját, szerezz még több pácienst!

Nincs fontosabb egy magánorvosi praxis, egy magánklinika, vagy bármilyen egészségügyi intézmény marketing startégiájában mint a seo azaz a keresőoptimalizálás

2022/05/11 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Útmutató az egészségügyi SEO-hoz

Nincs fontosabb egy magánorvpsi praxis, egy magánklinika, vagy bármilyen egészségügyi intézmény marketing startégiájában mint a seo azaz a keresőoptimalizálás, ezt minden marketinges tudja. De hogyan csináld jól? Mutatjuk! 
Mi az az egészségügyi marketing?

2022/05/05 -

Miért olyan hasznos az egészségügyi marketing?

Mi kell ahhoz, hogy egy magánorvosi praxis, egy magánklinika, vagy egy gyógyszeripari válllat több ügfyelet szerezzen? Ez az egészségügyi marketing feladata! Mutatjuk, mit tesz ezért! 
Produktív fogászati rendelő: Így lehetsz hatékony - 2. rész

2022/05/04 - Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető

Így tedd produktívabbá fogászati rendelődet – II. rész

Egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, hogy mi a különbség az elfoglalt és a produktív fogászati rendelők között, illetve megosztottunk néhány tippet is, amivel az utóbbi irányába fordíthatod csapatod munkáját. Ma néhány további...
Produktív fogászati rendelő: Így lehetsz hatékony - 1. rész

2022/04/29 - Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető

Így tedd produktívabbá fogászati rendelődet – I. rész

A legsikeresebb fogászati rendelők hatékonyak, korszerű munkafolyamatokat alkalmaznak, és a termékek integrációját is szinkronizáltan végzik. Egy átlagos fogászati rendelőnek két részlege van, amelyeknek folyamatosan együtt kell működniük:...
Mi az a big data? Milyen szerepe van az egészségügyben? - 2. rész

2022/04/12 - Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető

A big data szerepe az egészségügyben - 2.rész

Az előző részből megtudhattuk, hogy mit is jelent a big data és mire használható. De pontosan az egészségügyben miért és hogyan használjuk? Erről lesz szó!
Mi az a big data? Milyen szerepe van az egészségügyben?

2022/04/07 - Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető

A big data szerepe az egészségügyben - 1.rész

A big data az elmúlt évek egyik legfelkapottabb koncepciója az informatikában, de vajon mi köze van az egészségügyhöz, és milyen szerepet játszhat annak fejlődésében? Legújabb cikksorozatunkban ilyen kérdésekre kínálunk választ.
Fogászati szlogen: Hogyan válaszd ki?

2022/03/31 - Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető

Így válaszd ki fogászatod szlogenjét

Fogászati termékeid és szolgáltatásaid népszerűsítésében rengeteget segíthet fogászati szlogened. Hogy miért? Mert egy jó szlogen lényegre törő, emlékezetes, és egyértelműen közli, hogy mit kínál praxisod vagy klinikád pácienseid...
Fogászati SEO: Hogyan csináld jól?

2022/03/30 - Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető

Fogászati SEO – Így szerezz új pácienseket 2022-ben

Habár a szájhagyománynak fontos szerepe van a fogászati marketingben, a digitális forradalomnak köszönhetően ez a tényező is átkerült az internetre, ahol manapság vélemények, beszámolók és értékelések formájában találkozhatsz vele....

Legfrissebb cikkek


Útmutató az egészségügyi SEO-hoz
Nincs fontosabb egy magánorvpsi praxis, egy magánklinika, vagy bármilyen egészségügyi intézmény marketing startégiájában mint a seo azaz a keresőoptimalizálás, ezt minden marketinges tudja. De hogyan csináld jól? Mutatjuk! 
Miért olyan hasznos az egészségügyi marketing?
Mi kell ahhoz, hogy egy magánorvosi praxis, egy magánklinika, vagy egy gyógyszeripari válllat több ügfyelet szerezzen? Ez az egészségügyi marketing feladata! Mutatjuk, mit tesz ezért! 
Hírek, szakmai cikkek az egészségügyi marketing világából

Minden, amit az egészségügyi online marketingről orvosként tudnod kell. Hírek, cikkek, érdekességek praxisod fellendítéséért. Szerezz még több pácienst, értékesítsd a magasabb árkategóriákú kezeléseidet, támogasd mindezt hatékony online marketing kommunikációval!

Közösségi média marketing orvosoknak

Az egészségügyi online marketing egyik legfontosabb területe, hiszen praxisod brandépítéséhez elengedhetetlen az aktív és biztos közösségi média jelenlét. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok marketing orvosoknak.

Gyakorlatban hasznosítható online marketing tanácsok

Nem az a kérdés, hogy orvosként szükséged van-e online marketingre, hanem az, hogy abból hogyan hozhatod ki a legtöbbet. Cikkeinkkel gyakorlatban is hasznosítható online marketing tanácsokat nyújtunk!

A páciensek véleményei, avagy reputációmenedzsment

Bizonyára te is tudod, milyen nagy mértékben befolyásolja pácienseid számát a rólad online fellelhető vélemények. Cikkeink segítségével javíthatsz reputációdon, növelheted a beléd vetett bizalmat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szakmai újdonságok, online marketing stratégia, keresőoptimalizálás, tartalommarketing, brandépítés, fizetett hirdetések, közösségi média marketing, és még sok más.