Online marketing tippek fogorvosoknak, fogászati rendelőknek: 5 hatékony online marketing tipp fogorvosoknak, ami tényleg működik

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 5 NAGYON hatékony online marketing tipp fogorvosoknak, ami garantáltan működik

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 NAGYON hatékony online marketing tipp fogorvosoknak, ami garantáltan működik


2020/05/07
EOM

Nem az a kérdés, hogy fogorvosként szükséged van-e online marketing stratégiára, hanem az, hogy hogyan csinálhatod azt sokkal jobban a versenytársaidnál. Cikkünkben néhány nagyon hatékony marketingtippet sorolunk fel, amelyekkel jelentősen megnövelheted forgalmadat.
 

Online marketing fogorvosoknak

A célközönség

Hogyan lehetne hatékony a kommunikációd, ha nem tudod, hogy kiket akarsz megszólítani? Az első és legfontosabb dolog, hogy pontosan megismerd célközönségedet, felállítsd a számodra ideális pácienst. Ezt ún. ügyfélperszónának nevezik, amiből többet is felépíthesz, a lényeg az, hogy minél részletesebb képet kapj a potenciális pácienseidről.

 A konkurencia

Meg kell vizsgálnod azt is, hogy milyen versenytársakkal állsz szemben pácienceid figyelméért. Ha tudod, hogy a konkurencia milyen ajánlatokat és megoldásokat kínál a páciensek számára, tovább léphetsz a harmadik pontra, ami egy kihagyhatatlan ajánlat megalkotása, de erről majd később. Ne csak azon gondolkozz el, hogy kik azok, akik a környéken praktizálnak, vagy hasonló szolgáltatási körrel rendelkeznek, de járj utána online is, hogy milyen konkurens weboldalakkal kell felvenned a versenyt.

 

Egy kihagyhatatlan ajánlat

Egy igazán jó ajánlatnak nem könnyű ellenállni. Akkor tudsz igazán személyre szabott megoldásokat kínálni, ha jól ismered a célközönségedet és a konkurenciád, hiszen így tudsz számukra olyan ár-érték aránnyal bíró ajánlatokkal szolgálni, amik biztosan elnyerik a tetszésüket. 

 

Weboldal

Az összes korábbi törekvésed felesleges, ha nincs egy jó weboldalad, ami segít meggyőzni a felhasználókat arról, hogy téged válasszanak. Ha nem tudsz megfelelni a modern dizájn szempontoknak, ha nincsenek szakmaiságra utaló cikkek a weboldaladon, ha nem tudod például egy galérián keresztül bemutatni az elért eredményeket, mindegy, milyen ajánlattal kecsegteted őket.

 

Keresőoptimalizálás, azaz SEO

A jó weboldal semmit sem ér, ha nincs, aki megtalálja. A SEO, azaz keresőoptimalizálás egyértelműen a legköltséghatékonyabb eszköz, de ez egy profi stratégiát igényel. Ha valamire megéri költened, akkor az ez. Egy jó online marketing tanácsadó egy alapos kulcsszókutatás után felpörgeti weboldalad SEO-ját.

 
Közösségi média marketing Marketing stratégia Online marketing Orvos, doktor SEO, keresőoptimalizálás Színes hírek, érdekességekLegfrissebb cikkek


Fogászati marketing tippek a pácienskör bővítéséhez
A marketing olyan, mint az ember foga – ha elhanyagolod, akkor csak később érzed majd a fájdalmat. Épp úgy, ahogy a helytelenül végzett fogmosás szuvasodáshoz vezet, a hanyag marketing sem biztosít majd elegendő pácienst egy praxis fenntartásához. Hogyan szerezhetsz tehát több ügyfelet praxisod számára? Az alábbiakban ehhez olvashatsz néhány hasznos tanácsot.  
A páciens megtartás hatékony módszerei
Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg neked is problémáid adódtak a páciens megtartással. Egy praxis tulajdonosaként minden bizonnyal kellemetlen azt látni, hogy pácienseid szép lassan elhagyják praxisodat, és más egészségügyi szolgáltatókhoz fordulnak segítségért. Az új páciensek megszerzése jóval költségesebb, mint a meglévők megőrzése, ezért olyan fontos a páciensmegtartással is foglalkozni egészségügyi stratégiád részeként.  
A leghatékonyabb orvos marketing tippek praxisod népszerűsítéséhez
Egy olyan orvosi praxis, amelyről senki sem tud, nem egy orvos álma. Sokan azt feltételezik, hogy pusztán egy orvosi rendelő megnyitása elegendő lehet ahhoz, hogy a betegek a küszöbön álljanak és epekedve várják míg sorra kerülnek egy kezelésre. Sajnos ez nem így működik. A jó üzlet biztosítása érdekében az orvos marketing elengedhetetlen „kezdőtőkéje” annak, hogy pácienseket szerezhess. Ki kell alakítani egy online jelenlétet, amelyen keresztül megtalálhatják praxisod.
Hírek, szakmai cikkek az egészségügyi marketing világából

Minden, amit az egészségügyi online marketingről orvosként tudnod kell. Hírek, cikkek, érdekességek praxisod fellendítéséért. Szerezz még több pácienst, értékesítsd a magasabb árkategóriákú kezeléseidet, támogasd mindezt hatékony online marketing kommunikációval!

Közösségi média marketing orvosoknak

Az egészségügyi online marketing egyik legfontosabb területe, hiszen praxisod brandépítéséhez elengedhetetlen az aktív és biztos közösségi média jelenlét. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok marketing orvosoknak.

Gyakorlatban hasznosítható online marketing tanácsok

Nem az a kérdés, hogy orvosként szükséged van-e online marketingre, hanem az, hogy abból hogyan hozhatod ki a legtöbbet. Cikkeinkkel gyakorlatban is hasznosítható online marketing tanácsokat nyújtunk!

A páciensek véleményei, avagy reputációmenedzsment

Bizonyára te is tudod, milyen nagy mértékben befolyásolja pácienseid számát a rólad online fellelhető vélemények. Cikkeink segítségével javíthatsz reputációdon, növelheted a beléd vetett bizalmat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szakmai újdonságok, online marketing stratégia, keresőoptimalizálás, tartalommarketing, brandépítés, fizetett hirdetések, közösségi média marketing, és még sok más.